Verbouw en nieuwbouw

Aannemersbedrijf P. Kuijpers regelt Uw verbouwing tot in de puntjes. We denken met u mee. Niet alleen qua ontwerp en bouwkundige zaken. We kijken verder zodat uw verbouwing optimaal uit de verf komt en er geen mogelijkheid onbenut blijft. Onderstaande voorbeelden zijn slechts een kleine greep uit een breed scala van verbouw mogelijkheden. Wij informeren u graag hierover om volledig aan uw verwachtingen te voldoen.

Diverse mogelijkheden zijn denkbaar b.v. :

  • een serre, een bijkeuken of een uitbreiding aan uw woonkamer of keuken
  • door een erker aan uw huis te bouwen
  • uw (slaap)kamer te vergroten door van twee kamers één te maken
  • het plaatsen van een of meerdere dakkapellen
  • een extra verdieping op uw huis of garage
  • woningaanpassing vanwege handicap of slechtere mobiliteit

Steeds meer ouderen willen zo lang als mogelijk is in hun vertrouwde woonomgeving blijven wonen. Dit is vaak door enkele aanpassingen makkelijker te realiseren. Ook voor mensen met een handicap maken enkele kleine aanpassingen het dagelijkse leven een stuk aangenamer.
Te denken aan toiletbeugels, verhoogd toilet, drempelaanpassingen of dergelijke, maar ook voor een woninguitbreiding voorzien van een extra slaap- en/of badkamer weten wij precies op welke details wij moeten letten om u zoveel mogelijk woongenot te geven.


Aanbouw woonkamer

Bij deze woning hebben we door het realiseren van een uitbouw de woonkamer vergroot en dankzij de grotere lichtinval extra woongenot gecreëerd.


Uitbouw (2x) en plaatsen dakkappel

Bij onderstaande woning is de voordeur verplaatst naar de nieuwe uitbouw waardoor er een grote entree gerealiseerd is met veel lichtinval.
Aan de achterzijde is een grote dakkapel geplaatst waardoor de slaapkamers veel ruimtewinst kregen. Aan de achterzijde is de keuken vergroot d.m.v. de kozijnen verplaatsen, metselwerk en dakuitbreiding.
Door de verbouwing heeft dit huis een moderne uitstraling gekregen en veel ruimtewinst.


Uitbouw, aanbouw en overkapping

Hieronder kunt U een aanbouw zien, hierbij is gebruik gemaakt van twee verschillende stenen met een rollaag ertussen, reden hiervoor was de bouwstijl van het woonhuis terug te zien in de aanbouw.


Door gebruik te maken van een nieuwe draagconstructie die ook doorloopt buiten de bestaande bouw is extra ruimte gecreëerd wat optimaal benut kan worden doordat er in de aanbouw geen steunbalk of dergelijke in de weg staat. Door de losse terrasoverkapping aan deze aanbouw is een gezellige zithoek ontstaan waar het heerlijk vertoeven is.


Dak vervangen, dakkapellen

Bij onderstaande woning is het dak geheel vervangen, geïsoleerd en aan de voor en achterzijde dakkapellen geplaatst.


Daarnaast is er in een later stadium ook uitgebouwd aan de achterzijde.


Extra slaapkamer

Hierbij ziet U een opbouw op de carport, hierdoor is een extra slaapkamer gerealiseerd die toegankelijk is via een nieuw gemaakte doorgang in de zijgevel van het woonhuis.


Tuinkamer

Een Tuinkamer, een goede investering in uw huis en wooncomfort. Iedere dag weer, vier seizoenen lang genieten. Hoeveel extra ruimte wilt u? En hoe wordt deze optimaal gebruikt, is het een verlenging van uw woonkamer, keuken, werkruimte of gewoon zoals onderstaande verbouwing een ruimte om lekker in te ontspannen en van de tuin te genieten. Hierbij is de garage verwijderd en over de gehele breedte is een overkapping gemaakt passend bij de bouwstijl van het woonhuis. Er is een aluminium lichtstraat van 4 x 1,80 geplaatst die zorg draagt voor voldoende licht zowel op de binnenplaats als in de woonkamer.


Carport

In Nederland met haar wispelturige klimaat, is het een prettig idee dat uw auto, caravan, boot en of andere zaken die u dierbaar zijn, beschermd staan tegen Regen, sneeuw en ijzel of zon, bijkomend voordeel is dat je droog in en uit kunt stappen. Bij onderstaande carport (uitgevoerd in hout) zijn bovendien lichtkoepels geplaatst zodat er voldoende licht zowel onder de carport als in de woonkamer is.


Opbouw en uitbouw

Door de gerealiseerde opbouw is meer zolderruimte gecreëerd, pannen zijn vernieuwd en de overgang naar de buren is natuurlijk waterdicht afgewerkt.
Aan de voorzijde is een uitbouw over de gehele breedte van het woonhuis gemaakt , hierdoor is de kamer vergroot, de voordeur overkapt, en heeft het huis een geheel nieuwe uitstraling gekregen. In de kamer is niet te zien dat er een aanbouw is geplaatst, het geheel loopt mooi in elkaar over zonder verspringingen of overgangen.


Bedrijfspand

Is de voorgevel saai, niet opvallend of gewoon aan vernieuwing toe, verandering is mogelijk zoals U op onderstaande foto’s kunt zien, hierbij is door ons gebruik gemaakt van volkernplaten in verschillende maten en kleurstellingen.


Kleine nieuwbouw

We zijn “gespecialiseerd” in kleine nieuwbouw. Hierin kunnen we prima maatwerk leveren zoals U van ons mag verwachten. Garages, tuinhuis, maar ook een put of siermuur in de tuin om maar iets te noemen , dit zijn werken die gezien mogen worden en graag door ons worden verzorgd.
Onderstaand ziet U een tuinhuis met een vrijdragend dak , voordeel hierbij is gebruikersgemak ; geen pilaren die in de weg staan en esthetisch ook erg mooi !


Hierbij een voorbeeld van rond metselwerk : een put in de tuin, compleet van grondwerk tot en met dak uitgevoerd door Aannemersbedrijf P. Kuijpers, een idee voor in Uw tuin?

Op onderstaande foto laten we een van de speelhuizen zien wat we in opdracht van een basisschool hebben gemaakt voor de kleuterklassen. Hierin zijn allerlei uitvoeringen mogelijk geheel op wens van de klant, uitgevoerd met duurzame materialen en tot in de puntjes afgewerkt.


Wij werken in de regio Noord-Brabant:

Aalst, Asten, Bakel, Bergeijk, Best, Bladel, Breugel, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Son, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, etc.

Wat kunnen we nog meer:

Klussen, verbouwen of (groot) onderhoud uitvoeren? Het repareren of vervangen van kapotte ramen of kozijnen. Bekijk alle onderhoud en renovatie projecten.