Nieuwbouw

Wat mag u van ons verwachten?
In de eerste plaats natuurlijk betrokkenheid en vakmanschap. Met als eindresultaat: de woning zoals u hem in gedachten had. Tijdens de bouw begeleiden we u bij de vele keuzes waarmee u mee te maken krijgt. Daarbij verliezen we het oorspronkelijke uitgangspunt niet uit het oog. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de bouw efficiënt en volgens planning verloopt. Mocht u tijdens de werkzaamheden toch nog een aanpassing willen, dan is dat geen punt. In goed overleg kan veel, zo niet alles. Hieronder enkele voorbeelden van nieuwbouw gerealiseerd door Aannemersbedrijf P. Kuijpers


Nieuwbouw Orthodontiepraktijk

Deze nieuwbouw tekent zich door de strakke en rechte lijnen waar veel aandacht is besteed aan moderne architectuur. Op de tweede foto is een ophangconstructie zichtbaar waarbij het glas vrij draagt ( dit is later in de muur geplaatst).


Bungalow

Bij deze bungalow is veel lichtinval gerealiseerd door grote raampartijen ook staat op het dak een opstand met glas , hierdoor is binnen een nog ruimtelijker effect gecreëerd.


Woonhuis

Onderstaand woonhuis is een combinatie van traditionele ( maar wel moderne ) bouw waarbij metselwerk en hout elkaar prima aanvullen . Hierbij is redceder als gevelbekleding gebruikt aan de voorzijde van de bijbouw.


Bedrijfsgebouw

Bij deze bouw zijn aan de voorzijde kantoren gerealiseerd en aan de achterzijde een werkplaats. Hiervoor is de overspanning gerealiseerd door meerdere stalen spanten te gebruiken.
Aan de buitenzijde is siermetselwerk gerealiseerd.
De binnenmuren van de werkplaats hebben we gemaakt door vellingblokken te verlijmen, het voordeel hiervan was dat de bouw strakker is. Dit heeft dan geen verdere afwerking meer nodig .


Woonhuis

Deze woning kenmerkt zich door de grote isolatiewaarde, waardoor deze met alleen vloerverwarming verwarmd wordt. De warmwater voorziening wordt gevoed door de zonnecollector die op het dak ligt aan de achterzijde van de woning. Het metselwerk is uitgevoerd : verspringend, met bloktand, rollagen verwerkt op 1 meter hoogte en ook in topgevels en boven de kozijnen. Een mooi stuk metselwerk voor de liefhebber.


Kleine nieuwbouw

We zijn “gespecialiseerd” in kleine nieuwbouw. Hierin kunnen we prima maatwerk leveren zoals U van ons mag verwachten. Garages, tuinhuis, maar ook een put of siermuur in de tuin om maar iets te noemen , dit zijn werken die gezien mogen worden en graag door ons worden verzorgd.
Onderstaand ziet U een tuinhuis met een vrijdragend dak , voordeel hierbij is gebruikersgemak ; geen pilaren die in de weg staan en esthetisch ook erg mooi !


Hierbij een voorbeeld van rond metselwerk : een put in de tuin, compleet van grondwerk tot en met dak uitgevoerd door Aannemersbedrijf P. Kuijpers, een idee voor in Uw tuin?

Op onderstaande foto laten we een van de speelhuizen zien wat we in opdracht van een basisschool hebben gemaakt voor de kleuterklassen. Hierin zijn allerlei uitvoeringen mogelijk geheel op wens van de klant, uitgevoerd met duurzame materialen en tot in de puntjes afgewerkt.


Wij werken in de regio Noord-Brabant:

Aalst, Asten, Bakel, Bergeijk, Best, Bladel, Breugel, Cranendonck, Deurne, Eindhoven, Geldrop, Heeze, Helmond, Laarbeek, Leende, Mierlo, Nuenen, Oirschot, Son, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, etc.

Wat kunnen we nog meer:

Het plaatsen van een dakkapel, aanbouw, een badkamerverbouwing of een nieuwe tegelvloer. Bekijk alle verbouwingen of onderhoud en renovatie projecten.