Projecten


Nieuwbouw

We zijn “gespecialiseerd” in kleine nieuwbouw. Het bouwen van huizen laten we graag aan de wat grotere aannemers over. We hebben dit wel gedaan maar kiezen bewust voor de kleine nieuwbouw.We zijn “gespecialiseerd” in kleine nieuwbouw. Het bouwen van huizen laten we graag aan de wat grotere aannemers over. We hebben dit wel gedaan maar kiezen bewust voor de kleine nieuwbouw. Hierin kunnen we prima maatwerk leveren zoals U van ons mag verwachten. Aanbouw, opbouw, serres, garages noem maar op, dit zijn werken die gezien mogen worden en graag door ons worden verzorgd.

Bekijk alle nieuwbouw referenties


Verbouw

Toe aan een verbouwing? Wij komen graag bij u langs. Het plaatsen van een dakkapel, een keukenverbouwing, een badkamerverbouwing of een nieuwe tegelvloer, noem het maar op, alles kan Het is onze bedoeling dat u een makkelijker en/of mooier huis hebt bij ons vertrek.Toe aan een verbouwing? Wij komen graag bij u langs. Het plaatsen van een dakkapel, een keukenverbouwing, een badkamerverbouwing of een nieuwe tegelvloer, noem het maar op, alles kan Het is onze bedoeling dat u een makkelijker en/of mooier huis hebt bij ons vertrek.

Bekijk alle verbouw referenties


Onderhoud en renovatie

Door gebruik of duurzaamheid slijten gebouwen en hebben een flinke opknapbeurt nodig. Ook staan wij hierbij voor u klaar voor ingrijpende werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang, maar vaak enorm onderschat. Het is belangrijk om tijdig iemand in te schakelen die de ontstane gebreken aan uw woning kan herstellen. U zult zich daardoor kosten besparen op de duur. Aannemersbedrijf P. Kuijpers is hiervoor Uw aangewezen bedrijf voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding.Door gebruik of duurzaamheid slijten gebouwen en hebben een flinke opknapbeurt nodig. Ook staan wij hierbij voor u klaar voor ingrijpende werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang, maar vaak enorm onderschat. Het is belangrijk om tijdig iemand in te schakelen die de ontstane gebreken aan uw woning kan herstellen. U zult zich daardoor kosten besparen op de duur. Aannemersbedrijf P. Kuijpers is hiervoor Uw aangewezen bedrijf voor een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle onderhoud en renovatie referenties